تحقیقات متعدد ثابت کرده اند که انگور و فرآورده های آن مانند سرکه انگور صنعتی دارای خواص ضد گلیسمی محافظت کننده قلبی محافظت کننده عصبی و ضد التهابی است.
همچنین در طب سنتی عامیانه برای کاهش فشار خون و سطح قند خون، تحریک دستگاه گوارش و اشتها و همچنین به عنوان یک محصول زیبایی استفاده می شده است.
سرکه انگور همچنین به عنوان یک غذای کاربردی در نظر گرفته می شود، یعنی مواد فعال بیولوژیکی با فواید سلامت مرتبط با پیشگیری از بیماری های مزمن را فراهم می کند.
علاوه بر بسیاری از جنبه های مرتبط با سلامت ناشی از مصرف انگور و محصولات تهیه شده از آن، باید بر اهمیت آن به عنوان منبع ترکیبات معدنی نیز تاکید شود.
محتوای آنها در مواد گیاهی، از جمله انگور و فرآورده های مشتق از آن، به شدت به عوامل محیطی و شرایط رشد بستگی دارد.
مانند دما، ترکیب معدنی خاک، آلودگی به فلزات سنگین میزان بارش، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و همچنین استفاده میشود.
از محصولات حفاظتی گیاهی و کودها سایر عوامل مهم عبارتند از: نوع انگور و رسیده بودن میوهمحتوای عنصر موجود در سرکه نیز تحت تأثیر موادی که در طی فرآیندهای تخمیر و بلوغ به وجود می آیند و تجهیزات مورد استفاده در تولید و ذخیره سرکه قرار می گیرد.
بنابراین، عناصر موجود در مشتقات انگور مانند شراب یا سرکه می توانند منشأ برون زا و درون زا داشته باشند.باید به خاطر داشت که ترکیبات معدنی موجود در سرکه عملکردهای مختلفی را در انسان انجام می دهند.
و نقش کلیدی را در انواع فرآیندهای ضروری برای زندگی در طول واکنش های بیوشیمیایی ایفا می کنند. در حالی که برخی از مواد معدنی برای تغذیه انسان ضروری هستند.
(مانند آهن، مس، سلنیوم و روی) مقادیر بیش از حد عناصر خاص، به ویژه فلزات سنگین موجود در انگور، از جمله سرب، ممکن است به طور بالقوه برای سلامت انسان مضر باشد.